Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Visa alla kontakter

Tre personer som går på gräset

Inskolning

Så funkar det

Inskolningen innebär att du som förälder tillsammans med en pedagog följer ditt barn under cirka en vecka. Första dagen är onsdag och är mellan klockan 09.00-10.00 sedan utökas tiden. När vi ser att barnet är redo får ni föräldrar lämna barnet en stund för att successivt kunna vara ensam hos oss. Inskolnings tiden kan vara cirka två veckor.

Den övriga verksamheten pågår som vanligt. Information om inskolningstider får ni innan inskolningen börjar. Under inskolningen får föräldrar och barn en bild av förskolans verksamhet och få vara med i de aktiviteter som pågår under dagen.

En pedagog har huvudansvaret för att inskolningen ska bli trygg, men givetvis kommer ni att knyta ytterligare kontakter med övrig personal på förskolan.Ni som föräldrar är de som känner era barn bäst och utifrån den information ni ger oss blir det en bra inskolning och en fortsatt rolig vistelse hos oss.

Inskolningssamtal och övrigt

Under inskolningsveckan får ni ytterligare information om bland annat rutiner, praktiska saker och den pedagogiska verksamheten. Efter inskolningen erbjuds ni ett inskolningssamtal med pedagogen som har skolat in ert barn.

Om ni har några funderingar, ring oss gärna! Telefonnummer hittar ni under sidans kontaktikon (ovanför sidbilden).

Vi hälsar er och era barn varmt välkomna till vår förskola!

Sidan uppdaterad 2019-09-10