Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Visa alla kontakter

Barn som skrattar

Om förskolan Hasselvägen

Förskolan Hasselvägen är en nybyggd förskola med sex avdelningar. Vi öppnade i januari 2020. Här arbetar vi åldersuppdelat och har tre avdelningar för de yngre barnen och tre avdelningar för de äldre barnen. På övervåningen finns även ett gemensamt utrymme: Galaxen. Här finns plats för gemensamma aktiviteter och projekt.

I vår gemensamma matsal tillagas maten av två kockar. Här äter vi frukost, lunch och mellanmål. Vill du veta mer om maten och se vår matsedel, hittar du information under rubriken "Mat och måltider"

Under våren 2020 restaureras en äldre lokal för att kunna byggas ihop med förskolan. När det är klart efter sommaren, kommer förskolan att ha kapacitet för åtta avdelningar.

En plats för lärande

På förskolan Hasselvägen arbetar vi aktivt för att möta och utmana varje barn i sitt lärande och sin utveckling enligt förskolans läroplan: Lpfö 18. Varje avdelning anpassar därför kontinuerligt sin lärmiljö efter barnens aktuella behov och intressen. Förskolan ska inbjuda till lek, utforskande och skapa nyfikenhet hos barnen.

Sidan uppdaterad 2020-05-20