Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Visa alla kontakter

Tre barn som står vid en rödmålad vägg

Om Björkhagsskolan F-5

Hos oss på Björkhagsskolan får du möjlighet att vara dig själv, både i små och stora grupper. Vi jobbar för att alla ska känna sig trygga, med oss i personalen och med varandra.

Vi utgår från dig, vad du vill och vad du kan, och hjälper dig att få bra baskunskaper som du har nytta av hela livet. Men du får också möjlighet att lära dig mycket mer; så mycket som det bara är möjligt!

Möjlighet att påverka

Hos oss får du ofta möjlighet att påverka skolarbetet, till exempel att planera och utvärdera ditt arbete. Tillsammans hjälps vi åt att fundera över hur du kan utvecklas och lära dig ännu mer, och hur vi kan hjälpa dig.

På vår skola hjälps vi åt. Vi lyssna på vad du tycker, och vad dina föräldrar tycker. Hos oss ser vi och tar vi hand om varandra.

Miljö och område

Björkhagsskolan ligger i centrala Svärdsjö, cirka tre mil utanför Falun. På skolan går ungefär 170 elever i sex klasser inklusive förskoleklass och fritidsverksamhet.

Organisation

Skolan leds av rektor Per Bergqvist. Åtta pedagoger arbetar med våra elever: Fem lärare, två fritidspedagoger och en förskoleklasslärare.

Sidan uppdaterad 2020-02-19