Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Visa alla kontakter

För elever och föräldrar

På den här sidan och dess undersidor hittar du som elev och dina föräldrar eller vårdnadshavare information som är av vikt för din skolgång.

Främbyskolan, en skola full av glädje!

Främbyskolan ligger i den södra delen av Falun, alldeles intill sjön Runn och den omgivande naturen. Få skolor kan erbjuda omgivningar likt Främbyskolans. I direkt anslutning till skolan finns vattnet där skolans eka ligger förtöjd intill stranden där fritids badar med barnen på sommaren. Ängarna och skogsområdena bjuder på en variation arbetsmöjligheter och utflyktsmål som uppskattas av så väl elever och personal.

På skolan finns 225 st elever som är fördelade från förskoleklass till årskurs 6. Vi arbetar i arbetslagen F-klass, åk 1-3 och åk 4-6.

På skolan råder ett lugnt och trivsamt klimat som vi värdesätter och vårdar. På Främbyskolan ska alla må bra och utvecklas. Vi har ett aktivt trygghetsteam som har till uppgift att arbeta förebyggande mot alla typer av kränkningar, i hela vår skola. I dokumentet "Likabehandlingsplanen"länk till annan webbplats kan du läsa mer om detta pågående arbete.

Rektor Sanna Mattsson

Rektor Sanna Mattsson.

Sidan uppdaterad 2018-04-25