Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Bild på Rönndalsskolan

Val skola inför förskoleklass

Välkommen till Rönndalsskolan! Vi beskriver vår verksamhet i presentationen nedan.

Förskoleklass Rönndalsskolan (PDF) Pdf, 6.5 MB, öppnas i nytt fönster.

Förskoleklassen är första steget i grundskolan. Syftet med verksamheten är att stimulera varje barns fortsatta lärande och utveckling. Förskoleklassen är obligatorisk för alla barn som bor i Sverige från höstterminen det år de fyller sex år.

Välkomstbrev

Välkomstbrev med information om ansökan och aktuella datum finns på svenska Pdf, 254.3 kB.engelska Pdf, 324.7 kB.somaliska Pdf, 157.5 kB.arabiska Pdf, 533.9 kB. och dari Pdf, 1.7 MB. (PDF)

Önskar du plats för ditt barn i en kommunal skola fyller du i blanketten Val av skola inför förskoleklass som finns i länken nedan. Du fyller i ett förstahands-, andrahands- och ett tredjehandsval. Här kan du läsa om riktlinjer och urvalskriterier för skolplacering i förskoleklass. Pdf, 149.8 kB.

Placeringsskola

Med placeringsskola menas den skola som barnet tillhör utifrån folkbokföringsadress. Till denna skola är barnet prioriterat vid skolvalet men inte garanterad en plats. Vid uppnådd maxkapacitet tillämpas lottning. Här kan du söka efter placeringsskola genom att skriva in din folkbokföringsadress.

Välj kommunal skola inför förskoleklass

Blankett för utskrift (PDF) Pdf, 260.1 kB.

Sidan uppdaterad 2021-11-22