Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Kille som tränar.

Funcional Fitness

Under din Functional Fitness-utbildning får du teknikträning i olika lyft med skivstång och tid att träna gymnastiska moment såsom med ringar, räck och handgång med mera. Du följer ett personligt utformat träningsprogram som utvecklar din styrka, teknik och kondition maximalt. Utbildningen är ett samarbete med eleveras huvudsakliga tränare och kompletterar den vanliga träningen. Träningsupplägget är individanpassat och alla elever tränar på sin nivå.

Träningen för Functional Fitness äger rum i väl fungerande träningsanläggningar både på Kristinegymnasiet, Lugnetgymnasiet och Måndagsklubbens lokal vid Främby Hallar. Måndagsklubben är en toppmodern lokal och en av de bästa för CF-träning i Sverige.

Informationsblad om IdrottsutbilningarPDF

Instruktörer

Malin Contreras Tittonen

Tränare för inriktningen Functional Fitness och ansvarig för ditt personliga träningsprogram. Malin har en gedigen meritlista, bland annat har hon deltagit i CrossFit Games (VM) och i tre EM med laget Måndagsklubben. Hon är bland annat utbildad gymnasielärare inom idrott och massage och är även instruktör crossfit level 1 och Eleiko Strenght Coach lic. Malin utbildar också personliga tränare på Kristinegymnasiet.

Jaime Contreras Tittonen

Tränare för inriktningen Functional Fitness och ditt personliga träningsprogram. Jaime är utbildad gymnasielärare inom idrott och har även jobbat som Fitness-tränare sedan 2002 och som CF-tränare sedan 2011. Han har ett flertal utbildningar inom träning, bland annat CrossFit Level 1 CrossFit och utbildar dessutom gruppträningsinstruktörer åt Svenska Gymnastikförbundet. Jaime utbildar även personliga tränare på Kristinegymnasiet.

Sebastian Wass

Tränare för inriktningen Functional Fitness och ansvarig för ditt personliga träningsprogram. Sebastian är gymnasielärare i idrott och tävlar sedan 2014 i CF. Han har dessutom haft en karriär inom längdskidåkning och skidskytte. Han har ett flertal utbildningar inom träning och har även jobbat som instruktör på Må Bättre i Falun.

Kontakt

Du hittar alla kontaktuppgifter under sidans kontaktikon som finns på verktygsfältet (ovanför sidbilden).

Sidan uppdaterad 2017-12-20