Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Elev som sätter på maskin i gymmet vikter.

Styrkelyft på LIU

När du väljer att gå vår inriktning inom styrkelyft får du följa ett personligt träningsprogram för maximal utveckling i knäböj, marklyft och bänkpress. Utbildningen är ett samarbete med eleveras huvudsakliga tränare och kompletterar den vanliga träningen. Träningsupplägget är individanpassat och alla elever tränar på sin nivå. Utbildningen utvecklar eleverna att förstå sig själva både mentalt och fysiskt och därmed sina utvecklingsmöjligheter inom idrotten.

Träningen för stykelyft äger rum i väl funktionella träningsanläggningar både på Kristinegymnasiet, Lugnetgymnasiet och i Måndagsklubbens topprustade lokal i Främby Hallar.

Informationsblad om IdrottsutbilningarPDF

Instruktör

Ansvarig för styrkelyft och ditt personliga träningsprogram är Malin Contreras Tittonen som har en gedigen meritlista, bland annat har hon deltagit i CrossFit Games (VM) och i tre EM med laget Måndagsklubben. Hon är bland annat utbildad gymnasielärare inom idrott och massage och är även instruktör crossfit level 1 och Eleiko Strenght Coach lic. Malin utbildar också personliga tränare på Kristinegymnasiet.

Kontakt

Du hittar alla kontaktuppgifter under sidans kontaktikon som finns på verktygsfältet (ovanför sidbilden).

Sidan uppdaterad 2017-12-20