Startsida
Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Elev som ska lyfta en skivstång

Styrkelyft på NIU

När du väljer att gå vår inriktning inom styrkelyft får du följa ett personligt tränings­program för maximal utveckling i knäböj, marklyft och bänkpress. Utbildningen är ett samarbete med elevernas huvudsakliga tränare och kompletterar den vanliga träningen.

Individanpassat upplägg

Träningsupplägget är individanpassat och alla elever tränar på sin nivå. Utbild­ningen utvecklar eleverna att förstå sig själva både mentalt och fysiskt och därmed sina utvecklingsmöjligheter inom idrotten.

Plats för utbildningen

Träningen för styrkelyft äger rum i väl funktionella träningsanläggningar både på Kristinegymnasiet, Lugnetgymnasiet och i Måndagsklubbens topprustade lokal i Främby Hallar.

Instruktör

Tränare för inriktningen styrkelyft och ditt personliga träningsprogram är Jaime Contreras Tittonen. Han är utbildad gymnasielärare inom idrott och har även jobbat som Fitness-tränare sedan 2002 och som CF-tränare sedan 2011. Han har ett flertal utbildningar inom träning, bland annat CrossFit Level 1 CrossFit och utbildar dessutom gruppträningsinstruktörer åt Svenska Gymnastikförbundet.

Mer information

Här hittar du informationsblad om IdrottsutbildningarPDF

Kontakt

För att kontakta oss, ring eller e-posta till:

Jaime Contreras Tittonen, telefon: 073-7036096, e-post jaime.contreras@falun.se

Sidan uppdaterad 2020-03-09