Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild som visar vilken format det ska vara 922 gånger 935 pixlar

 Föräldramöte Kristinegymnasiet läsår 21/22

Vi vill hälsa er välkomna till ett föräldramöte på Kristinegymnasiet för Barn-och fritidsprogrammet, Ekonomiprogrammet, Hantverksprogrammet frisör, Hotell- och turismprogrammet,  Restaurang-och livsmedelsprogrammet, Samhällsvetenskapsprogrammet samt Vård-och omsorgsprogrammet.

Tid och dag: Tisdag den 21 september kl. 18.30-19.30

Vi kommer att träffas över Meet var klass för sig. Mentorer kommer skicka ut en länk till er. Vi ser gärna att eleverna är med på mötet. Elever som är myndiga får vara med själv på mötet men vi ser gärna att förälder är med.

Vi önskar att du som är vårdnadshavare skapar ett konto på Falu Kommun och kopplar din mailadress i programmet Unikum.

Unikum är Falu kommuns pedagogiska lärportal inom grund- och gymnasieskolan där pedagoger, elever och vårdnadshavare kan samarbeta kring elevens kunskapsutveckling i form av mål, planer och elevdokumentation. Unikum är GDPR säkrat och det krävs inloggning för att komma in.

På Kristinegymnasiet använder vi (för närvarande) de funktioner i Unikum som gagnar eleven bäst och som kompletterar Google classroom. Detta innebär att du bara kan se viss information om ditt barn.

För att komma in i Unikum och kunna ta del av ditt barns skolgång måste du logga in och lägga in dina kontaktuppgifter i Unikum. Mer information om hur du gör finns under gymnasieskolans e-tjänster och blanketter.

Observera att föräldrar till myndiga elever inte kan ta del av kunskapsutvecklingen i Unikum.

Varmt välkomna önskar personal och skolledning på Kristinegymnasiet.

Sidan uppdaterad 2021-09-08