Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild som visar vilken format det ska vara 922 gånger 935 pixlar

Nyheter mars 2021

Nu börjar det bli vår i luften och påsken närmar sig med stormsteg.
Implementeringsarbetet i breddningsområdena fokuseras under våren på att sätta grunden i arbetssätt och verktyg och att göra lokala implementeringsplaner. Utifrån resultatet i delrapporten från våra följeforskare arbetar vi också på ett omfattande utbildningspaket. Det kommer att innefatta både generell kunskap om vad Tillsammans för varje barn är men också riktad kunskap inom områden som samtalsmetodik, tidiga tecken och områden inom neuropsykiatri. Vi hoppas att vi kan påbörja vissa delar före sommaren, framför allt den generella utbildningsdelen. Den kommer inledningsvis att äga rum i inspelat föreläsningsformat alternativt liveföreläsning på Teams. Vi håller
er informerade!

Det pågår också ett arbete för att skapa ett arbetsrum på regionens intranät, där viktig information om Tillsammans för varje barn ska finnas; metodstöd, arbetsverktyg och mötesanteckningar. Vi jobbar även för att information om TFVB ska återfinnas på regionens hemsida, då vi även vill nå ut till allmänheten.
Vi hoppas att coronapandemin släpper sitt grepp om oss snart så att vi kan träffas live ute i era verksamheter. Det ser vi verkligen fram emot.

Glad påsk!
önskar
Utvecklingsledarna
Meg Wallin, BUF
Mia Lehnberg, Region Dalarna

Sidan uppdaterad 2022-02-09