Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Ungdomar som sjunger i kör en dirigent står framför och lyfter upp armarna

Kör

Kulturskolan har ett flertal körer för dig i åldern 7-20 år. Alla våra körer övar på Kulturhuset tio14, mitt i stan.

Anmäl dig via länken nedan!

Sekunden: För dig i åk 1-2. Sångglädje och rörelse i fokus.

Ledare: Turi Berglund Tid: torsdag 16.30-17.10

Kvinten: För dig i åk 3-5. Vi sjunger en varierad repertoar, bl.a poplåtar och visor. Vi arbetar med koreografi och sceniskt uttryck. Sångglädjen är den viktigaste ingrediensen.

Ledare: Anna-Maria Nyström och Turi Berglund Tid: måndag 16.00-16.40.

Stämbandet: För dig i åk 6-7. Vi sjunger flerstämmigt i olika genrer. Det sceniska uttrycket har en självklar roll liksom koreografin. Kören deltar i den stora Luciakonserten i Kristine kyrka.

Ledare: Gudrun Domar Tid: tisdag 16.00-17.00

Salta Röster: För tjejer i åk 8-9 och gymnasiet 1-3 (t o m 20 år). Kulturskolans mest avancerade kör. För att vara med här får du vara beredd att göra ett sångprov. Repertoaren är omväxlande, allt ifrån visor och pop till musikal och klassiska sånger. Kören framträder flera gånger per läsår, i egna konserter och tillsammans med andra körer och musiker. Kören deltar i den stora Luciakonserten i Kristine kyrka.

Ledare är Gudrun Domar Tid: måndagar kl 17.00-19.00.

Det är fullt i kören Salta Röster just nu, men anmäl dig gärna så tar vi kontakt när det blir en plats ledig.

Killar från åk 8 och uppåt: Vi erbjuder solosång på Kulturskolan. Utifrån sångvana och intresse erbjuds också möjlighet att sjunga i kör eller mindre sångensemble vid olika tillfällen under läsåret. Anmäl gärna ditt intresse här nedan!

Anmälanöppnas i nytt fönster

Avgift: 150:-/ termin

Falu Internationella Kör

I Falu Internationella Köröppnas i nytt fönster får alla både barn och vuxna vara med och det kostar ingenting. Du behöver inte anmäla dig utan det är bara att komma till Kulturhuset tio14 (Myntgatan 10-14) kl 18.00-19.30 på onsdagar

Vi välkomnar fler medlemmar, framförallt personer från andra länder.

Musikal

Musikalkursenöppnas i nytt fönster är en egen ämneskurs som inkluderar ämnena sång, dans och teater. Den riktar sig främst till ungdomar från 12-14 år.

Sidan uppdaterad 2018-01-11