Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Avgifter

Avgiften är en deltagaravgift för att vara med i kulturskolans verksamhet.

Vi debiterar en gång per termin. För höstterminen kommer fakturan i oktober och för vårterminen kommer fakturan i mars. Betalar du för en ämneskurs ingår även orkester, ensemble och musikteori, om du väljer att delta i dessa aktiviteter. Som elev i kulturskolan får du även vara med på våra konserter och föreställningar. Om du vill delta i två eller fler verksamheter, betalar du bara full avgift för en av dem och halv avgift för de övriga.

Avgifter per termin

Kör

150 kr (ny avgift på gång)

Dansgrupp

600 kr

Teatergrupp

600 kr

Konstgrupp

600 kr

Ämneskurs musik

830 kr


För dig som är ny elev erbjuder vi en gratis provlektion, därefter gäller full terminsavgift om inte platsen har sagts upp.

För dig som redan är elev har du kvar din plats så länge som du inte meddelar att du vill säga upp den. Full terminsavgift gäller vid påbörjad termin. Uppsägning av platsöppnas i nytt fönster måste ske innan terminsstart så att vi kan erbjuda platsen till en annan elev. Vi återbetalar inte avgiften om du väljer att avsluta kursen innan terminens slut. Tänk på att även lämna tillbaka det instrument du eventuellt hyr när du avslutar din plats.

Sidan uppdaterad 2019-09-30