Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Barnkör med barn som är klädda i vitt och har en var sin röd ros i handen

Kör

Kulturskolan har ett flertal körer för dig i åldern 7-20 år. Alla våra körer övar på Kulturhuset tio14, mitt i stan. Körerna startar vecka 37 ht-18.

Anmäl dig via länken nedan!

Sekunden: För dig i åk 1-2. Sångglädje och rörelse i fokus.

Ledare: Turi Berglund Tid: torsdag 16.30-17.10

Kvinten: För dig i åk 3-5. Vi sjunger en varierad repertoar, bl.a poplåtar och visor. Vi arbetar med koreografi och sceniskt uttryck. Sångglädjen är den viktigaste ingrediensen.

Ledare: Anna-Maria Nyström och Turi Berglund Tid: måndag 16.00-16.40.

Stämbandet: För dig i åk 6-7. Vi sjunger flerstämmigt i olika stilar, på svenska och engelska. Vi övar sångteknik och sceniskt uttryck, med samspel och sångglädje i fokus.

Ledare: Gudrun Domar Tid: tisdag 16.00-17.00

Salta Röster: För tjejer i åk 8-9 och gymnasiet 1-3 (t o m 20 år). Kulturskolans mest avancerade kör. För att vara med här får du vara beredd att göra ett sångprov. Repertoaren är omväxlande, allt ifrån visor och pop till musikal och klassiska sånger. Kören framträder flera gånger per läsår, i egna konserter och tillsammans med andra körer och musiker. Kören deltar i den stora Luciakonserten i Kristine kyrka.

Ledare är Gudrun Domar Tid: måndagar kl 17.00-19.00.

Killar från åk 8 och uppåt: Vi erbjuder solosång på Kulturskolan. Utifrån sångvana och intresse erbjuds också möjlighet att sjunga i kör eller mindre sångensemble vid olika tillfällen under läsåret. Anmäl gärna ditt intresse här nedan!

Avgift: 150:-/ termin

Anmälan till köröppnas i nytt fönster

Falu Internationella Kör

I Falu Internationella Kör får alla både barn och vuxna vara med och det kostar ingenting. Du behöver inte anmäla dig utan det är bara att komma till Kulturhuset tio14 (Myntgatan 10-14) kl 18.00-19.30 på torsdagar.

Vi välkomnar fler medlemmar, framförallt personer från andra länder.

Anna Isaksson och Jennifer Fergusson leder kören.

Musikal

Musikalkursen är en egen ämneskurs som inkluderar ämnena sång, dans och teater. Den riktar sig främst till ungdomar från 12-14 år.

Sidan uppdaterad 2018-10-15