Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Många barn i vita tröjor och solglasögon står i en grupp

Kör

Kulturskolan har ett flertal körer för dig i åldern 7-20 år. Alla våra körer övar på Kulturhuset tio14, mitt i stan. Körerna startar vecka 4 våren 2019 förutom Salta Röster som startar den 14 januari.

Anmäl dig via länken nedan!

Sekunden: För dig i årskurs 1-2. Sångglädje och rörelse i fokus.

Ledare: Turi Berglund Tid: torsdag 16.30-17.10.

Kvinten: För dig i årskurs 3-5. Vi sjunger en varierad repertoar, bl.a poplåtar och visor. Vi arbetar med koreografi och sceniskt uttryck. Sångglädjen är den viktigaste ingrediensen.

Ledare: Anna-Maria Nyström och Turi Berglund Tid: måndag 16.00-16.40.

Stämbandet: För dig i årskurs 6-7. Vi sjunger flerstämmigt i olika stilar, på svenska och engelska. Vi övar sångteknik och sceniskt uttryck, med samspel och sångglädje i fokus.

Ledare: Gudrun Domar Tid: tisdag 16.00-17.00.

Salta Röster: För tjejer i årskurs 8-9 och gymnasiet 1-3 (t o m 20 år). Kulturskolans mest avancerade kör. För att vara med här får du vara beredd att göra ett sångprov. Repertoaren är omväxlande, allt ifrån visor och pop till musikal och klassiska sånger. Kören framträder flera gånger per läsår, i egna konserter och tillsammans med andra körer och musiker. Kören deltar i den stora Luciakonserten i Kristine kyrka.

Ledare är Gudrun Domar Tid: måndagar kl 17.00-19.00.

Killar från årskurs 8 och uppåt: Vi erbjuder solosång på Kulturskolan. Utifrån sångvana och intresse erbjuds också möjlighet att sjunga i kör eller mindre sångensemble vid olika tillfällen under läsåret. Anmäl gärna ditt intresse här nedan!

Avgift: 150:-/ termin

Anmälan till köröppnas i nytt fönster

 

Sidan uppdaterad 2019-08-12