Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Tre ungdomar sitter vända mot varandra. Bakgrunden är en grafisk design med blåa och gröna färger.

Digitalt öppet hus på Lugnetgymnasiet och Kristinegymnasiet 12-14 januari från klockan 17.30

Ska du börja gymnasiet till hösten? Vill du se hur det ser ut på skolan och få hjälp med att välja program? Lugnetgymnasiet och Kristinegymnasiet välkomnar dig till ett digitalt öppet hus.

Vi presenterar programmet som du är intresserad av med film och/eller att du får möjlighet att ställa frågor till lärare och elever.

Video: Våra gymnasium

Kristinegymnasiet

Lugnetgymnasiet

Så funkar digitalt öppet hus

Träffarna kommer att äga rum i den digitala mötesplattformen Google Meet. Som besökare kan du ansluta som gäst - inget Google-konto behövs. Google Meet finns som app till både Android-enheter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Apple IOS Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., men för bästa möjliga upplevelser rekommenderar vi att besökare ansluter med en vanlig dator och webbläsaren Google Chrome.

När du ansluter till ett möte första gången kommer webbläsaren att fråga om du tillåter att webbkamera och mikrofon används. Tryck på Tillåt för att kunna prata och ställa frågor under mötet.

Tillåt mikrofon och webbkamera i Google Meet

Innan du kliver in i mötet så har du en möjlighet att kontrollera så att både kamera och mikrofon fungerar. Vi rekommenderar dock våra besökare att ha både kamera och mikrofon avstängda under mötet. Detta för att undvika andra ljud under presentationerna. Tryck på Gå med nu när du är redo.

Anslut till Google Meet
Sidan uppdaterad 2021-01-15