Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Flera personer som sitter runt ett bord.

Snart dags att skicka in ansökan till våra yrkesutbildningar

Vuxenutbildningen i Falu kommun erbjuder en mängd olika yrkesutbildningar, och snart är det dags för dig att skicka in din ansökan.

Vuxenutbildningen i Falu kommun erbjuder en mängd olika utbildningar, både enskilda kurser och yrkesutbildningar. Utbildningarna kan ske i klassrum, på distans eller som lärling.

I webbansökan ansöker Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. du till våra kurser och yrkesutbildningar.

Yrkesutbildningar

Du kan studera en yrkesutbildning från juli månad det år du fyller 20 eller om du har ett avslutat gymnasium. Yrkesutbildningarna är på gymnasienivå och förbereder dig för att direkt efter avslutad utbildning kunna söka arbete.

Vilka yrkesutbildningar som startar vid varje kursstart beslutas inför att ansökningsperioden öppnar. Om yrkesutbildningen du sökt har för få sökande kommer inte utbildningen starta.

Nästa kursstart är den 22 augusti, och ansökningsperioden startar 1 maj.

Här kan du läsa mer om yrkesutbildningarna. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Andra kurser

För att söka kurser för våren 2022 så är ansökan öppen 30 okt - 21 april. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du kan även göra anmälan till SFI Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (utbildning i svenska för invandrare).

För dig med intellektuell funktionsnedsättning eller förvärvad hjärnskada, så kan du studera kurser eller lärlingsutbildning utifrån dina förutsättningar. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2022-04-14