Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad 2017-09-22

Kulturskolan

Kulturskolan i nyrenoverade lokaler

I nyrenoverade anpassade lokaler i Kulturhuset tio14 finns nu kulturskolan. Fina verksamhetsrum och en gemensam mötesplats har blivit verklighet.

Kulturskolans elever startar terminen den 25 september, i nyrenoverade och funktionella lokaler med ljusa verksamhetsrum anpassade för estetisk verksamhet.

Kulturskolan har undervisning i musik, dans, teater, konst och slöjd. Öppen verksamhet för barn och familjer genom bland annat babysång, sagolek och Falu internationella kör hör också till kulturskolans verksamhet.

Mötesplats för olika åldrar

Resan mot nya och bättre lokaler för kulturskolans elever har varit lång. 2013 antog kommunfullmäktige det visionsdokument som ligger till grund för skapandet och ombyggnationen av Kulturhuset tio14.

Visionen för hela Kulturhuset tio14 är ett lustfyllt och öppet kulturhus där människor i alla åldrar ska känna sig välkomna och kunna träffas. Nu är första etappen klar.

I nästa etapp byggs en välkomnande entré och mötesplats, och utrymmen för dans, konserter och kulturmöten i alla former.


www.falun.se/kulturskolanlänk till annan webbplats

www.kulturhusettio14.selänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad 2017-10-25