Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Händer som arbetar med playdo

Aktiviteter, öppettider och anmälan

Alla våra tre åldersspann börjar med 0 år, har man ett litet barn är man alltid välkommen till oss på öppna förskolan oavsett "ålder" på öppettiden. Våra åldersgränser är inte absoluta, ni kan stanna i grupperna tills ni känner att det är dags för något av våra andra ålderspann. Ni kan komma och gå när som helst under öppettiden.

För närvarande finns inga öppettider i vårt bokningssystem här nedan, eftersom öppna förskolan är stängd på grund av de skärpta råden för att stoppa spridningen av covid-19!


När du vill besöka oss måste du boka en plats innan du kommer. Bokningen gäller per familj, högst en vuxen per bokningstillfälle. Vi räknar åtta vuxna sedan är det fullt, om tiden inte finns beror det på att tillfället är fullbokat.

Observera att du också måste avboka din plats vid förhinder, så att någon annan får möjlighet att boka platsen.

Gå till bokning av plats till en av våra aktiviteter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Barn 0-6 månader

Babyrytmik

När du sjunger, ramsar och dansar med ditt barn stimuleras alla sinnen hos barnet. Sinnesupplevelser som leder till stimulans av hjärnan som leder till utveckling. Det är du som vuxen som gör rörelserna åt ditt barn eftersom barnet inte har motoriken än.

Hos oss hittar du böcker som passar att läsa för små barn. Fortsätt sinnesupplevelsen och läs dom här eller låna hem en/två böcker för att fortsätta läsa hemma.

Barn 0-18 månader

Musiklek

Nu utvecklas motoriken fort, barnen använder sina kroppar mer och mer. Du som vuxen är med, visar samt hjälper till när motoriken inte finns. Barnen använder hela sina kroppar och lever sig in i rörelsesångerna . Under musikleken tar vi även fram våra instrument och alla spelar med i sångerna, orden får dom vuxna stå för.

Barn 0-6 år

Här har vi öppet för små och stora barn tillsammans. I de här grupperna plockar vi fram lite svårare spel, pussel och skapandematerial för de äldre barnen. Samtidigt är vi rädda om våra småsyskon och tar hänsyn till dom.

Musiklek

Musikleken riktar vi till både små och stora barn med mer fokus på de äldsta barnen. Här behärskar de äldre barnen sina kroppar och motoriken håller på att förfinas. Sånger där hela kroppen får vara med och utmanas i stora såväl som små rörelser är populära. Vi spelar också med våra instrument.

Sidan uppdaterad 2021-01-08