Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Skylt till öppna förskolan.

Öppna förskolan i Britsarvet

Välkommen du som har barn mellan 0-6 år! Generösa öppettider, stora härliga lokaler, utbildade pedagoger och ett trevligt föräldracafé. Vi vill vara en plats för lust, glädje och nyfikenhet.

Öppettider

Se gärna när vi har öppet på sidan Öppettider.

Om öppna förskolan

Öppna förskolan verksamhet vilar på demokratins grund och utformas i överensstämmelse med rättigheterna som regleras i FN:s barn-konvention.

På öppna förskolan arbetar två förskollärare. Hit kan du komma utan att boka tid för att delta i aktiviteter, leka, skapa , sjunga, ha rytmik och lyssna till sagor. Vi vill bidra till en god hälsa och utveckling hos barn och vuxna som besöker oss och här kan ni knyta nya kontakter med andra barnfamiljer.

Det här erbjuder vi

Som förskollärare, med mångårig erfarenhet, kan vi stärka dig i föräldrarollen. Om du som förälder har specifika önskemål eller behov, kan vi förmedla det till andra verksamheter inom Familjecentralen. Vi har tystnadsplikt.

Spädbarnsmassage

Du som har ditt barn listat på Britsarvet eller Grycksbo vårdcentral, har möjlighet att gå spädbarnsmassagekurser. Kurserna är ett exempel på samverkan mellan öppna förskolan och BVC.

Miljötänk på leksaker

Miljöfrågor ligger oss varmt om hjärtat eftersom de minsta barnen är mest skyddslösa inför kemikalier i vår vardag. Vi informerar och försöker ta med oss ett högt miljötänk då vi inhandlar leksaker, utrustning, matvaror och textilier. Vill du veta mera kan du titta på kommunens miljösida "Koll på konsumtion".

 

Café

I vårt café kan du köpa smörgås, frukt, kaffe/te till självkostnadspris, du kan också välja att ta med eget fika. Behöver du värma mat finns det mikro i vårt café.

Personal

Vi som jobbar på Britsarvets öppna förskola är Titti Almqvist och Kersti Ohlström Johansson, förskollärare. 

Välkomna!

Sidan uppdaterad 2018-04-18