Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Föräldrar och barn på golv i en ring på Elsborg öppna förskola.

Elsborgs öppna förskola

Du som har barn mellan 0-6 år är varmt välkommen till vår öppna förskola. Vi har generösa öppettider, stora härliga lokaler, utbildade pedagoger och ett trevligt café. Vi vill vara en plats för lust, glädje och nyfikenhet. Se gärna våra öppettider.

Om vår öppna förskolan

På öppna förskolan arbetar två förskollärare. Hit kan du komma utan att boka tid för att delta i aktiviteter, leka, skapa , sjunga, ha rytmik och lyssna till sagor.

Vi vill bidra till en god hälsa och utveckling hos barn och vuxna som besöker oss och här kan ni knyta nya kontakter med andra barnfamiljer.

Vad kan vi göra för dig?

Som förskollärare, med mångårig erfarenhet, kan vi stärka dig i föräldrarollen. Om du som förälder har specifika önskemål eller behov, kan vi förmedla det till andra verksamheter inom Familjecentralen. Vi har tystnadsplikt.

Spädbarnsmassagekurs

Du som har ditt barn listat på Norslunds eller Tiskens vårdcentral har möjlighet att gå spädbarnsmassagekurser hos oss. Kurserna är ett exempel på samverkan mellan öppna förskolan och BVC (se gärna vår anslagstavla på BVC).

Café

I vårt café kan du köpa smörgås, frukt, kaffe/te till självkostnadspris. Du kan också ta med eget fika. Behöver du värma mat finns det mikro i vårt café.

Här är vi som jobbar på Elsborg öppna förskola

Personal på öppna förskolan.

Från vänster till höger; Titti förskollärare, Elham språkstödjare och Barbro förskollärare.

FN och öppna förskolan

Öppna förskolan verksamhet vilar på demokratins grund och utformas i överensstämmelse med rättigheterna som regleras i FN:s barnkonvention.

Sidan uppdaterad 2018-04-18