Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Föräldrar och barn på golv i en ring på Elsborg öppna förskola.

Öppna förskolan på Elsborg

Välkommen Du som har barn mellan 0-6 år! Generösa öppettider, stora härliga lokaler, utbildade pedagoger och ett trevligt café. Vi vill vara en plats för lust, glädje och nyfikenhet. 

Se gärna när vi har öppet på sidan ÖppettiderPDF. 

Om öppna förskolan

Öppna förskolans verksamhet vilar på demokratins grund och utformas i överensstämmelse med rättigheterna son regleras i FN:s barnkonvention.

På öppna förskolan arbetar två förskollärare. Hit kan du komma utan att boka tid för att delta i aktiviteter, leka, skapa , sjunga, ha rytmik och lyssna till sagor.

Vi vill bidra till en god hälsa och utveckling hos barn och vuxna som besöker oss och här kan ni knyta nya kontakter med andra barnfamiljer.

Vad kan vi göra för dig?

Som förskollärare, med mångårig erfarenhet, kan vi stärka dig i föräldrarollen. Om du som förälder har specifika önskemål eller behov, kan vi förmedla det till andra verksamheter inom Familjecentralen. Vi har tystnadsplikt.

Spädbarnsmassagekurs

Du som har ditt barn listat på Norslunds eller Tiskens vårdcentral har möjlighet att gå spädbarnsmassagekurser hos oss. Kurserna är ett exempel på samverkan mellan öppna förskolan och BVC (se gärna vår anslagstavla på BVC).

Café

I vårt café kan du köpa smörgås, frukt, kaffe/te till självkostnadspris. Du kan också ta med eget fika. Behöver du värma mat finns det mikro i vårt café.

Personal

Vi är två förskollärare som jobbar på Elsborgs öppna förskola. Vill du nå oss gör du det genom att ringa 023-86804 eller maila till oss på elsborgsoppnaforskola@falun.se

Följ oss gärna på vår facebooksida, Falu kommuns öppna förskolor. Välkomna

Personal på öppna förskolan.

Från vänster till höger; Titti förskollärare, Elham språkstödjare och Barbro förskollärare.

Sidan uppdaterad 2018-07-03