Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Ny struktur i filarkivet

SiteVisions filarkiv används bland annat till att visa de mappar som finns under självservice.

Tidigare har sturkturen visat mapparna "Blanketter" och "Information" och sedan mappat upp de olika ämnena under dessa. Nu har vi vänt på detta så att man först ser ämnet som blanketten/informationen finns under - och sedan blankett/infotmation mapparna. Detta för att underlätta åtkomsten till rätt mapp direkt.

Exempel på hantering av dokument

Blanketter

Har du en blankett som du vill ska synas under "Göra och uppleva" självservice så lägger du den helt enkelt under "Göra och uppleva" och sedan "Blankett". Då dras den automatiskt in i de övergripande självservice sidorna. För att sedan visa blanketten på en viss sida, under självserviceknappen; gå in i Metadata för den sidan och ladda upp filen från filarkivet. Exempel på den här typen av dokument är anmälan till förskola, ansökan om bidrag etc.

Information

Har du däremot informationsmaterial, d.v.s. ren och skär info som inte ska fyllas i eller hanteras av användaren på något sätt, så laddar du upp den filen under "Göra och uppleva" och sedan "Information". Länka sedan till där filen finns direkt på sidan. Exempel på den här typen av dokument är foldrar, info-blad etc.

Sidan uppdaterad 2016-03-31