Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

2.1.2 Ångra ändringar

Funktionen Ångra ändringar låter dig gå tillbaka till det utseende och innehåll sidan hade när du först klickade i redigeringsytan för att ändra något. Om du lämnar sidan under arbetets gång, exempelvis genom att gå till en annan sida i redigeringsläget, eller om du publicerar eller går online, kan du inte längre använda funktionen.

Så här gör du

Klicka på ikonen Redigera i verktygslisten och välj Ångra ändringar. Sidan kommer nu laddas om och återgå till den status den hade när du först gick till den.

Skärmdump

Tips!

För att ångra din allra senaste ändring och inte allt du gjort, kan du klicka på Ångra längst upp till höger i redigeringsytan. Det dyker upp en blå ruta som visas under 15 sekunder efter att du gjort en ändring på sidan.

Sidan uppdaterad 2020-10-19