Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Tre personer som går på gräset

Introduktion

Så funkar det

Introduktion innebär att du som förälder tillsammans med en pedagog följer ditt barn under cirka en vecka. Första dagen är onsdag och är mellan klockan 09.00-10.00 sedan utökas tiden. När vi ser att barnet är redo får ni föräldrar lämna barnet en stund för att successivt kunna vara ensam hos oss. Introduktionens tiden kan vara cirka två veckor.

Den övriga verksamheten pågår som vanligt. Information om introduktionstider får ni innan ni börjar. Under introduktionen får föräldrar och barn en bild av förskolans verksamhet och få vara med i de aktiviteter som pågår under dagen.

En pedagog har huvudansvaret för att introduktionen ska bli trygg, men givetvis kommer ni att knyta ytterligare kontakter med övrig personal på förskolan. Ni som föräldrar är de som känner era barn bäst och utifrån den information ni ger oss blir det en bra introduktion och en fortsatt rolig vistelse hos oss.

Inskolningssamtal och övrigt

Under introduktionsveckan får ni ytterligare information om bland annat rutiner, praktiska saker och den pedagogiska verksamheten. Efter introduktionen erbjuds ni ett samtal med pedagogen som har skolat in ert barn.

Om ni har några funderingar, ring oss gärna!

  • Avdelning Biet, telefon: 023-879 22
  • Avdelning Humlan, telefon: 023-879 23

Vi hälsar er och era barn varmt välkomna till vår förskola!

Sidan uppdaterad 2020-03-12