Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Elever som står runt i en ring och kollar på en mobilskärm.

Stöd och service

Vi är väldigt måna om att du ska må bra och trivas hos oss. Vår samordnare stöttar dig kring ditt boende och med kopplingen mellan skola och idrott. Du har som idrottselev också fri tillgång till sjukgymnast.

Samordnare

Vi bland annat en särskild samordnare anställd för att hjälpa dig som elev att få den stöd och service du behöver. Samordnaren hjälper dig i det vardagliga livet utanför skolan och fungerar som ett socialt stöd. Samordnaren ser även till att du får de middagslådor som vi bjuder på för att du ska orka med din idrottssatsning. På kvällstid kan samordnaren, vid behov, hjälpa till med skjuts från skola till träning.

Sjukgymnast

Våra elever har tillgång till en sjukgymnast under hela studietiden. Vid eventuell skada får du med kort varsel tid hos sjukgymnasten. Besöket är kostnadsfritt.

Vår sjukgymnast har arbetat länge med att rehabilitera idrottande ungdomar och vuxna elitspelare och är specialutbildad inom ortopedisk medicin, akupunktur och idrottsmedicin. Hon har dessutom läst idrottsfysiologi, träningslära och nutrition på högskolenivå och är utbildare för SISU.

Kontaktuppgifter

Se kontaktuppgifter under sidans kontaktikon (ovanför sidbilden).

 

Sidan uppdaterad 2017-12-20