Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Tre barn som står vid en röd vägg

Om Rönndalsskolan F-6

Hos oss på Rönndalsskolan arbetar vi för att varje elev ska få utvecklas i sin egen takt. Vi strävar mot att alla får utvecklas och lyckas med sitt skolarbete genom att erbjuda en strukturerad lärmiljö som möter eleven på sin nivå.

Rönndalsskolan ligger vackert belägen nära Klockarnässjön i Enviken. Skolan har ca 130 elever från förskoleklass till årskurs 6. På skolans fritidshem är ca 70 elever inskrivna. Skolans verksamhet är fördelad på tre byggnader. I huvudbyggnaden finns alla skolans hemklassrum, fritidshem, personalrum och bibliotek. Den andra byggnaden är allaktivitetshallen som är sammanbyggd med skolans huvudbyggnad. I hallen finns bland annat en fullstor plan för innebandy och handboll, en klättervägg, läktare för 250 personer, ett gym, en lektionssal för musik och textilslöjd. I den tredje byggnaden har vi har en ny och väldigt fin matsal som vi delar med förskolan. Där serveras det vällagad mat i en mycket trevlig miljö.

Skolan har fått en ny och stor skolgård som inbjuder till lek och rörelse. Skolgårdens utformning är framtagen efter önskemål med eleverna i elevrådet. Det har även byggts ett uteklassrum som gör det möjligt att på ett enkelt och intressant sätt bedriva undervisning ute. Närheten till naturen och vår nya fina skolgård gör att det finns goda möjligheter till inlärning och aktiviteter ute året om. I skolans omgivningar finns fotbollsplan, elljusspår, ishockeyplan, vindskydd och pulkabacke.

På Rönndalsskolan arbetar vi ständigt för att du som elev ska få känna trygghet och glädje. Under läsåret har vi flera olika kompisdagar där vi träffas i åldersblandade grupper, för att på så sätt stärka trygghet, samarbete och glädje på skolan.

Sidan uppdaterad 2022-03-18