Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Fasaden på Åhlénshuset rustas upp

Diös kommer att rusta upp fasaden på Åhlénshuset. Samtidigt utvecklas varuhusets lokaler för att passa Åhléns nya butikskoncept. En annan nyhet är att Pressbyrån flyttar in i Knutpunkten.

Nu är det klart med ett nytt hyresavtal mellan Diös och Åhléns i Falun.

Fastighetsägaren Diös nya avtal med redan etablerade Åhléns och nyetablerade Pressbyrån, är en del av den utvecklingsplan som finns för fastigheterna i anslutning till Holmtorget och Knutpunkten i Falun.

I samband med detta kommer även fasaden på Åhlénshuset att upprustas.

- Att utveckla fastigheterna kring Holmtorget kommer göra centrum mer attraktivt och är en del av den övergripande stadsutvecklingsplan vi har för centrala Falun. Vi kommer att utveckla helt nya lokaler till Pressbyrån i anslutning till Knutpunkten. Detta tillsammans med det vi utvecklar med både Bergströms, Falan, våra fastigheter runt Holmtorget och att vi till sommaren har inflyttningsklara lägenheter i BRF Årummet, bidrar till att skapa ett modernt Falun och att fler människor vill röra sig i stan, säger Mikael Hedh, affärschef, Diös Dalarna, i ett pressmeddelande.

Åhléns nya lokaler beräknas vara klara till sommaren 2019 och inflyttning för Pressbyrån i Knutpunkten beräknas till våren 2019.

Sidan uppdaterad 2018-10-17