Startsida

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Föräldrar som sitter i ring med sina barn.

Öppna förskolan Elsborg

Välkommen du som har barn mellan 0-6 år! Generösa öppettider, stora härliga lokaler, utbildade pedagoger och ett trevligt föräldracafé. Vi vill vara en plats för lust, glädje och nyfikenhet. Se gärna våra "öppettider".

Öppna förskolan verksamhet vilar på demokratins grund och utformas i överensstämmelse med rättigheterna som regleras i FN:s barn-konvention. 

På Öppna Förskolan arbetar två förskollärare. Hit kan du komma utan att boka tid för att delta i aktiviteter, leka, skapa , sjunga, ha rytmik och lyssna till sagor. Vi vill bidra till en god hälsa och utveckling hos barn och vuxna som besöker oss och här kan ni knyta nya kontakter med andra barnfamiljer.

Som förskollärare, med mångårig erfarenhet, kan vi stärka dig i föräldrarollen. Om du som förälder har specifika önskemål eller behov, kan vi förmedla det till andra verksamheter inom Familjecentralen. Vi har tystnadsplikt.

Du som har ditt barn listat på Norslunds eller Tiskens vc, har dessutom möjlighet att gå spädbarnsmassagekurser. Kurserna är ett exempel på samverkan mellan öppna förskolan och BVC. (Se gärna vår anslagstavla på BVC.)

Café

I vårt café kan du köpa smörgås, frukt, kaffe/te till självkostnadspris, du kan också välja att ta med eget fika. Behöver du värma mat finns det mikro i vårt café.

Sidan uppdaterad 2018-01-16