Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Per Staffas tittar fram i ett hål i ett målad betongblock.

Per Staffas - nöjd arrangör.

Granny Goes Street kan bli Årets arrangör

Det är snart dags för Dalarnas egen grammisgala Dalecarlia Music Awards. Falu kommuns gratisfestival Granny Goes Street är nominerad i kategorin Årets arrangör.

– Vi är väldigt glada åt att vara nominerade som årets arrangör. Vi har i många år strävat efter att få till en bra bredd på artister, som riktar sig till många olika målgrupper. Vi känner att vi lyckats väldigt bra där. Det kommer mycket folk i alla åldrar vare sig solen skiner eller om regnet öser ner, säger Per Staffas, kommunens evenemangsansvarig och fortsätter:

–Nomineringen känns som ett bra kvitto på att vi gör rätt. Vi har dessutom de senaste åren lyckats med att boka jämställt på scenerna, vilket varit en ganska så stor utmaning för många arrangörer. Att vara nominerade känns bara det som en seger för oss!

Det är för sjunde året på raken som Dalarnas musikliv hyllas i form av den årliga galan Dalecarlia Music Awards. Galan hålls på Fryshuset i Borlänge den 4 april i år.

Förutom prisutdelning så kommer det också att bli artistuppträdanden i form av Broder Henrik Rapp, Tusse, och Moonica Mac.

Nominerade till Årets arrangör är: Broken Dreams, Dalhalla, Granny Goes Street, Kulturgaraget och Sheside.

Sidan uppdaterad 2020-03-05