Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild som visar vilken format det ska vara 922 gånger 935 pixlar

Corona - kommande utställning på Galleri Hörnan

Nu kan ungdomar lämna in sina tolkningar av den pågående pandemin och vara med i sommarens utställning på Galleri Hörnan.

Corona

Mellan den 6 juli och den 24 augusti visas en utställning med tema covid-19 på Galleri Hörnan. Galleriet ligger i anslutning till Falu Stadsbibliotek. Du som är mellan 13 - 25 år kan delta. Alla inlämnade bidrag kommer att visas i utställningen.

Information till dig som vill delta

Den sista dagen för inlämning är den 24 juni. För att delta behöver du ett A3-papper som är ungefär 300 gram /170 g tjockt, beroende på om du ska måla eller teckna. Du kan använda eget papper eller hämta gratis på Studio. Bilden ska vara i liggande format.

Du kan använda vilken teknik och vilket material du vill för att skapa din bild, några exempel är akryl, olja, collage, kritor, akvarell, kol, blyerts, posca eller pro-markers. Du behöver inte ha någon erfarenhet av måleri eller skapande för att delta, det viktiga är att din känsla kring den här pandemin och att du uttrycker dig precis som du vill.

Konstträffar på Studio

Den 10 och den 24 juni mellan kl 16 - 19 är Studio öppet för att skapa på plats tillsammans med andra - eller bara för att komma förbi och hämta papper. På Studio är allt material gratis och du har tillgång till staffli. Studio ligger på Teatergatan 5, i samma hus som Kulturhuset tio14. Du kan även komma till Studio och skapa under andra tider, om du behöver en plats att vara på.

Mer information

Läs mer och se kontaktuppgifter under fliken Corona - utställningsvilkor Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., eller kolla in @studiofaluns instagram.

Sidan uppdaterad 2020-06-02