Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild på Måns ansikte

Måns Zelmerlöw kommer till Falun och festivalen Granny Goes Street.

Måns Zelmerlöw till Granny Goes Street!

Gratisfestivalen Granny Goes Street arrangeras i år lördagen den 3 september. Första artisten att presenteras är ingen mindre än Måns Zelmerlöw!

–Det känns otroligt roligt att få Måns Zelmerlöw till Falun. Vi har en bra line up av artister klara till festivalen, och vi kommer att släppa fler namn längre fram, säger Per Staffas, kommunens evenemangssamordnare.

Granny Goes Street har varit pausad både 2020 och 2021 på grund av pandemin – men nu ska den bli av.

Det är bara att boka in lördagen den 3 september, och precis som tidigare kommer festivalen att hålla till på parkeringen och parken vid Kulturhuset tio14.

–Det känns förstås bra att vi kan köra Granny igen. Jag vet att den är efterlängtad av många. Arbetet med festivalen har pågått en tid och vi kommer att kunna bjuda på ett riktigt bra program, det kan jag säga redan nu, säger Per Staffas.

Nu kommer Måns till Falun

Första akten som släpps är alltså Måns Zelmerlöw.

–Vi har haft honom på gång ett tag, men då har pandemin satt käppar i hjulet. Nu kommer han äntligen och Måns är en artist som kommer att kunna locka en bred publik, säger Per Staffas.

Klart är i alla fall att Måns Zelmerlöw kommer att ha ett intensivt 2022. Han beger sig ut på turné, släpper ny musik och är också klar för medverkan i TV4:s tittarsuccé ”Så mycket bättre”.

Det har gått tre år sedan han släppte albumet ”Time” med hits som ”Walk With Me”, ”On My Way & Better Now” för att nämna några. Nu släpps den första singeln från nya albumet. En 80-talsdoftande poplåt med titeln ”What Your Made For”.

Vann Eurovision 2015

Måns är också just nu aktuell som medlem av juryn i TV4:s ”Masked Singer”, och han vann Eurovision Song Contest 2015 med låten ”Heros”.

Att Måns är en av vår tids mest älskade artister råder det inga som helst tvivel om med över 350 miljoner streams och flera dubbel och trippel-platina.

Sidan uppdaterad 2022-04-28