Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild på två personer, en man och en kvinna.

Al Pitcher och Moonica Mac är två som gästar Falun och Kulturhuset tio14 under hösten. En höst som bjuder på ett brett och intensivt program.

Intensiv höst väntar i Kulturhuset tio14

Nu kan Kulturhuset tio14 i Falun presentera en ny säsong fylld med föreställningar som vidgar vyer och känns i magen! Hösten bjuder på dans, teater, jazz, folkmusik, stand-up och konserter med flera kända artister.

– Vi har aldrig tidigare haft en sådan intensiv höst som denna. Det är verkligen ett spännande och fullspäckat program, och jag vill verkligen uppmuntra alla att ta del av utbudet, säger Ronnie Svenblad, verksamhetssamordnare på Kulturhuset tio14.

Efter två magra år på grund av Corona, där programutbudet var ganska tunt, så bjuder hösten 2022 på ett helt annat utbud. Många har hyrt in sig i Kulturhuset tio14 för att komma och visa upp sig inför publik i Falun.

–Dels ser vi att många evenemang som tidigare har skjutits fram nu blir av, dels är det många nya som har bokat in sig. Det är många som har ett uppdämt behov av att komma ut och turnera igen, säger Ronnie Svenblad.

Digert program avslutas med dansuppvisning

Höstens intensiva program har redan dragit i gång, och avslutas med dansuppvisningar den 10 december.

–Vi kan erbjuda ett program som har en bra bredd och blandning. Det finns något för alla, ung som gammal, säger Ronnie Svenblad.

Under hösten dyker artister som Peter Carlsson, Ebba Forsberg, Moonica Mac, Jack Vreeswijk och Brolle, och Henrik Åberg upp. Lennie Norman, David Sundin, Al Pitcher, Ronnie Eriksson och Jonas Gardell är andra som ska roa Falupubliken.

Lägg därtill barnteater, musikal, storbandsjazz, opera, film, folkmusikcaféer, Klubb Slammer och olika uppvisningar från Kulturskolans sida, så förstår alla vilken bredd på utbudet det är.

– Jag kan också avslöja redan nu att även våren ser riktigt intressant ut. Det är redan mycket bokat, slutar Ronnie Svenblad.

Här finns mer information om alla evenemang Öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2022-09-15