Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild som visar vilken format det ska vara 922 gånger 935 pixlar

Föreningar - anmäl sommarlovsaktiviteter senast 27 april!

Sommarlovet närmar sig med stormsteg! Vi vill att barn och ungdomar i hela kommunen ska få ett roligt och aktivt lov. Falu kommun arrangerar sommarlovaktiviteter, men vi vet också att föreningslivet i Falun spelar en viktig roll när det gäller att skapa roliga ­aktiviteter under sommar­lovet.

Det ser inte ut att komma något statsbidrag för sommarlovsaktiviteter år 2023, och det är naturligtvis tråkigt. Vi kommer dock att marknadsföra de lovaktiviteter som arrangeras i sommar, precis som tidigare år.

Vi vill gärna att du som kommer att arrangera en sommarlovsaktivitet och vill vara en del av Bästa sommaren-programmet anmäler din aktivitet senast den 27 april.

Anmäl din aktivitet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. (observera att detta inte är en ansökan om bidrag).

Falu kommun paketerar aktiviteterna genom affischer, annonsering, information på webben med mera under benämningen ”Bästa sommaren 2023”. Sommarlovprogrammet skickas ut till alla hushåll 10-11 juni.

Alla barn och unga som deltar i lovaktiviteter är i år försäkrade av Falu kommun, oavsett om arrangören är Falu kommun eller en enskild förening.

Kontakt

Cecilia Larsson
Lovsamordnare, Falu kommun
Tel: 023-86232
E-post: cecilia.larsson@falun.se

Sidan uppdaterad 2023-03-20