Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Tecknad bild på Mamma Mu och Kråkan

Mamma Mu och Kråkan dyker upp på Granny Goes Street

Barnens Granny har sin givna plats

Barnen har förstås sin givna plats under Granny Goes Street. Flera programpunkter är därför riktade direkt mot de yngre besökarna och dess familjer.

– Vi har som vanligt sett till att barnen får ta plats och de har därför sitt eget Barnens Granny. Det blir en minishow med Mamma Mu & Kråkan och en mängd andra roliga saker, säger Per Staffas, kommunens evenemangssamordnare.

”Mamma Mu & Kråkans Muuusikäventyr” är en rolig minishow för alla barn. Showledaren Lo guidar alla igenom några av de mesta kända & älskade låtarna skrivna av Mamma Mu & Kråkans skapare, Jujja Wieslander. Klappa takten till ”Min lilla kråksång”, stampa fötterna till ”Om det börjar regna” och skaka rumpa till ”Vipp-på-rumpanaffär” eller ”Veckovisan”! 

Barnteatern Sopakuten

Barnteatern Sopakuten är en liten "tokig" föreställning som handlar om sopgubben Putte och björnen Tage. Björnen och alla andra djur trivs inte i skogen längre, människorna har skräpat ner så mycket så att det börjar bli en fara för djuren.

Det bjuds på mycket mer

Vad bjuds det då på mer?

Jo, barnteatergänget vid Dalateatern bjuder på ansiktsmålning, det blir sagovandring med Lugnets esteter, barnallsång på Parkscenen, familjeföreställning ”Jag gillar Siv” för barn från 4 år med Dalateatern och leksaksbytardag med Falu Energi & Vatten som arrangörer.

Här finns mer information om Granny Goes Street Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterad 2023-08-07