Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Bild som visar vilken format det ska vara 922 gånger 935 pixlar

Bästa lovet - aktiviteter under höstlovet

Äntligen är höstlovet här! Ett lov som bjuder på både lite läskiga, sportiga och kreativa aktiviteter. Det finns saker att göra – för den som vill!

Under rubriken ”Bästa lovet” har vi som vanligt samlat en mängd olika aktiviteter på vad som finns att göra under höstlovet, vecka 44, i Falu kommun.

Lugnet bjuder exempelvis in till en mängd olika aktiviteter. Vill du ta med några kompisar och spela innebandy, fotboll eller något annat så står Allmänhetens sporthall öppen för er.

Vill du träna på dina färdigheter i skridskoåkning, så kommer det finnas massor av tider att utnyttja för allmänhetens åkning i tälthallen.

Tack vare att kommunen har sparat snö från förra vintern kan Lugnet också erbjuda längdskidåkning under hela höstlovet.

I det nya badhuset bjuds det bland annat på populära poolhäng, och du kan också relaxa till halva priset i relaxen!

Vill du inte sporta, så bjuder Fritid för unga in dig till att komma till deras lokal Studio på Kulturhuset tio14. Där kan man bara chilla, spela tv-spel eller skapa. Nytt för i år är ett aktivitetstält utanför Kulturhuset tio 14. Här kommer det bland annat att bjudas på filmkväll.

Under höstlovet kan du också göra skräckfilm, åka skridskor, måla ett självporträtt, gå på spökvandring, lajva eller att testa på att vara djurskötare.

Vi hoppas att du hittar något som passar just dig!

Tänk bara på att det till flera av aktiviteterna krävs en föranmälan och det kan vara ett begränsat antal platser, så vänta inte med att anmäla dig.

Du som deltar är försäkrad av Falu kommun under lovaktiviteten.

Se alla aktiviteter under höstlovet.

Sidan uppdaterad 2023-10-23