Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad

Bild som visar vilken format det ska vara 922 gånger 935 pixlar

Bästa lovet - roliga aktiviteter under jullovet

Jullovet är här och för dig som inte bara vill ta det lugnt och vila, så finns det massor av aktiviteter att välja på. Vi har som vanligt samlat allt under rubriken Bästa lovet.

Vi kan lova en sak, och det är att det finns massor av olika jullovsaktiviteter att välja emellan. Aktiviteterna är förlagda både inomhus och utomhus och de är spridda på olika platser runt om i Falu kommun.

Notera att det till flera av aktiviteterna krävs en föranmälan och att det kan vara ett begränsat antal platser, så vänta inte med att anmäla dig. Och kom ihåg att du som deltar är försäkrad av Falu kommun under lovaktiviteten!

Ett smörgåsbord av aktiviteter

Vad finns det då att göra under jullovet? Förhoppningsvis något för alla!

Gillar du att röra på dig kan du komma på allmänhetens åkning. Ta på dig skridskorna och ta en tur. Vill du hellre göra någon annan inomhusidrott, så är Allmänhetens sporthall något som borde passa.

En populär aktivitet som nu kommer tillbaka är bokgransplundringen på Falu stadsbibliotek. När dansen är över får alla varsin bok att ta hem.

Bad eller karaoke?

Säkert är det många av er som gillar att vara i det nya badhuset. Där kommer en hinderbana att finnas både i tävlingsbassängen och familjebadet. Missa inte den utmaningen!

Fritid för unga arrangerar också massor av olika aktiviteter under jullovet. Spökjakt, karaoke och uppesittarkväll är bara några av aktiviteterna.

Dela dina lovtips med andra! Tagga gärna dina inlägg i sociala medier med hashtaggen #bästalovet.

Läs mer om Bästa lovet och alla aktiviteter.

Sidan uppdaterad 2023-12-15