Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad

Bild på Måns

Första artistsläppet till Åfesten - Måns Zelmerlöw!

Måns Zelmerlöw kommer till Åfesten

I år arrangeras Åfesten den 6-9 juni. Första artistsläppet är ingen mindre än Måns Zelmerlöw!

– Måns Zelmerlöw känns som den ultimata bokningen till Åfesten, och det känns verkligen superroligt att vi fått till den här bokningen, säger Per Staffas, kommunens evenemangssamordnare.

Åfesten, stadsfesten för alla åldrar och med fri entré, kommer att 2024 arrangeras över fyra dagar. Det är den ena nyheten.

Den andra nyheten är att Måns Zelemerlöw är en av artisterna som kommer att ställa sig på stora scenen under den förväntade folkfesten.

Måns Zelmerlöw inleder 2024 i studion där han jobbar på nya låtar för att senare under våren släppa ny musik. Med över 340 miljoner streams och otaliga platinautmärkelser råder det inga tvivel om att han är en av vår tids mest älskade artister.

Karriären startade med Idol

Han började sin musikaliska resa som ungt popfenomen i Idol 2005 och har sedan dess utvecklats till en internationell superstjärna, med dundersuccén i Eurovision Song Contest som en av höjdpunkterna. Vinnarlåten “Heroes” toppade listorna i 21 länder. 2016 var han programledare i Eurovision tillsammans med Petra Mede.

Sedan dess har Måns fortsatt varit ständigt aktuell. Han har kontinuerligt släppt ny musik, uppträtt live, turnerat och medverkat i olika tv-program både i Sverige och Europa.

–Fler artister kommer att presenteras löpande framöver. Vi har många spännande akter att bjuda på, lovar Per Staffas.

Vilka dansband som kommer att bjuda upp till dans på den lövade banan presenteras också längre fram.

Tivoli och cruising

I övrigt kommer mycket att kännas igen från tidigare år. Det blir marknad, tivoli, mikrobryggerifestival, cruising, gummibåtshäng, lekland, falukorvsrace, streetfotboll, innebandy, barnens loppmarknad med mera.

–Vi eftersträvar som vanligt att kunna bjuda på ett både bra och brett program, säger Per Staffas.

Sidan uppdaterad 2024-03-06