Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad

Bild som visar vilken format det ska vara 922 gånger 935 pixlar

Föreningar – anmäl sommarlovsaktiviteter senast 3 maj

Sommarlovet närmar sig med stormsteg! Vi vill att barn och ungdomar i hela kommunen ska få ett roligt och aktivt lov. Falu kommun arrangerar sommarlovaktiviteter, men vi vet också att föreningslivet i Falun spelar en viktig roll när det gäller att skapa roliga ­aktiviteter under sommar­lovet.

Det ser inte ut att komma något statsbidrag för sommarlovsaktiviteter år 2024, och det är naturligtvis tråkigt. Vi kommer dock att marknadsföra de lovaktiviteter som arrangeras i sommar, precis som tidigare år.

Anmäl din aktivitet senast 3 maj

Vi vill gärna att du som kommer att arrangera en sommarlovsaktivitet och vill vara en del av Bästa sommaren-programmet anmäler din aktivitet senast den 3 maj.

Anmäl din aktivitet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Falu kommun står för annonsering och försäkring

Falu kommun paketerar aktiviteterna genom affischer, annonsering, information på webben med mera under benämningen ”Bästa sommaren 2024”. Sommarlovsprogrammet skickas ut till alla hushåll i kommunen strax innan sommarlovet börjar.

Alla barn och unga som deltar i lovaktiviteter är i år försäkrade av Falu kommun, oavsett om arrangören är Falu kommun eller en enskild förening.

Kontakt

Daniel Bentzer
Teamledare, Falu kommun
Tel: 023-832 93
E-post: daniel.bentzer@falun.se

Sidan uppdaterad 2024-04-23