Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Publicerad

Bild på Arne Alligator

Arne Alligator bjuder barnen på show

Arne Alligator & Djungeltrumman är Nordens mest streamade barnband med över 250 miljoner Youtubeviews samt 20 miljoner streams på Spotify. Nu kommer bandet till Åfesten i Falun.

– Det känns kul att vi kan presentera en familjeföreställning av det här slaget. Ett av Nordens populäraste barnband kommer till Åfesten, säger Per Staffas, kommunens evenemangssamordnare.

Arne Alligator & Djungeltrumman är en finlandssvensk musikgrupp som bildades 2003 med en musik som riktar sig till yngre barn.

Deras första album hette Arne Alligator som bland annat innehöll hitsen "Arne Alligator" och "Torsten med borsten". Fastän bandet riktar sig till en yngre publik har de även uppmärksammats av de äldre.

Arne Alligator & Djungeltrumman är Nordens mest streamade barnband och kan stoltsera med över 250 miljoner Youtube views samt 20 miljoner streams på Spotify.

Bakom Arne Alligator finns också ett team som utvecklar, producerar och som vill att så många som möjligt skall få se och höra Arne Alligator. Arne Alligator släpptes som biofilm i februari 2024.

Tidigare är det klart att Herreys, Måns Zelmerlöw, Dotter, Jasmine Kara, Tennesse Tears, Oooklart, The Radiovisions samt dansbanden Larz Kristerz och Excess kommer till Åfesten.

Arne Alligator och Djungeltrumman ser du på Åfestens scen på nationaldagen 6 juni, klockan 15.00.

Här hittar du mer information om Åfesten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2024-04-25