Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Ingemar Ebestål

Ingemar Eberstål - Banken Bar & Brasserie

Ingemar Eberstål är en ung 66-åring som har lång erfarenhet inom restaurangbranschen och driver sedan 35 år tillbaka Banken Bar & Brasserie. Ingemar är Årets Företagare i Falun och i podden får vi höra mer om Ingemars företagarresa och vilka råd han ger.

När Ingemar var 16 år började han studera på restaurangskola och när han var 18 började han jobba. Efter jobb i Åre hamnade han 1979 i Falun, och har blivit kvar här sedan dess.

Hör Ingemar berätta:

 

Ingemars visdomsord:

"Till exempel så är ju personalen är en jätteviktig. Du kan ju laga hur god mat som helst och det kan ju vara hur fin restaurang som helst, men har du inte personal med rätt inställning till service och kunder så är det stendött. Utan det är ju helhetsupplevelsen som du söker, och där är det jätteviktigt att få med personalen. Man behöver ett jättebra samarbete, där man jobbar mot samma sak. Det är ju då restauranger lyckas. Har du inte helheten så är det svårt att få till det. Att man tror att måla om och göra om restaurangen, så kommer det bli jättebra. Så enkelt är det inte, utan det är ju den mänskliga kontakten, servicen, att kunna ge människor det här lilla extra. Se kunden, tillfredställa behoven som de har när de kommer, och det är väldigt olika från någon som är 20, till någon som är 70."

Autogenererat text

Då det saknas resurser att manuellt texta podden har vi valt att använda oss av autotextning. Vi anser att det är ett så stort mervärde i att ha podden kvar på webben, och väljer därför att få en text där det kan förekomma fel.

Podden finns i textform här: Ingemar Eberstål Pdf, 109 kB, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2023-11-22