Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Denna nyhet är äldre än 6 månader och kanske inaktuell. Eventuella länkar kan vara trasiga.

Publicerad

Magnus Björkman

Magnus Björkman - Tension Graphics

Serieentreprenören Magnus Björkman grundade Tension Graphics i Faun och även dataspelsutbildningen Playgroundsquad. Spel och teknik som kan koppla an till spel och spelkunskaper, ligger Magnus varmt om hjärtat.

I podden får vi bland annat höra mer om hur en arabisk prins/shejk köpte Tensions system med kamerastyrning för ett formel 1- lopp, och hur Tension har ett samarbete med ett telekomföretag angående ny 5G-teknik. Vi får också höra mer om Magnus företagarresa, vilka råd han vill ge och hur han tänker framåt.

Hör Magnus berätta:

 

Magnus visdomsord:

"Don't be boring. Det är utifrån nya möten och möten med människor som det oftast kommer nya roliga idéer. Det är också en stor del som brinner för att försöka få fler entreprenörer att våga fullfölja sina idéer. För idéer är lätt att ha och sen ska man verkställa saker också".

Autogenererat text

Då det saknas resurser att manuellt texta podden har vi valt att använda oss av autotextning. Vi anser att det är ett så stort mervärde i att ha podden kvar på webben, och väljer därför att få en text där det kan förekomma fel.

Podden finns i textform här: Magnus Björkman Pdf, 104.9 kB, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2023-11-24