Lyssna på sidan Lyssna

Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

En kille som tittar på datorn

Skapa ett användarkonto

I Falu kommuns skolor och förskolor använder vi verksamhetssystem där vi registrerar personuppgifter via skyddade uppkopplingar mot Skatteverkets databas Navet, där alla folkbokföringsuppgifter samlas.

Varför behövs ett konto?

Det här är till stor hjälp och en förutsättning för att vi ska vara säkra på att rätt vårdnadshavare kopplas till rätt barn eller elev. Som vårdnadshavare kan man ibland få ta del av viktig och ibland känslig information om barnet eller eleven.

I vår kommunikation mellan skolan eller förskolan och hemmet så skickar vi aldrig känslig information via SMS eller mail. Det kan däremot vara viktigt att snabbt kunna komma i kontakt med en vårdnadshavare och därför vill vi att telefonnummer alltid ska vara uppdaterade.

Detsamma gäller att vi ibland skickar information till dig som vårdnadshavare. När du blivit myndig får du själv föra in dina egna kontaktuppgifter till oss. 

Skapa konto via formulär

En del av de tjänster som vi erbjuder kräver inloggning. För att kunna logga in behöver du först registrera ett användarkonto.

Skapa konto i serviceportalenlänk till annan webbplats

Så fort du registrerat dig så kan du logga in med BankID och du kan även lägga till möjligheten att kunna logga in med lösenord och grönt kort. Vill du ändra tidigare registrerade uppgifter, så kan du göra det i din profil.

Sidan uppdaterad 2019-08-19