Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Två byggarbetare på en byggarbetsplats

Kompetens- och utbildningsmässan - en mötesplats för arbetssökande, arbetsgivare och utbildningsanordnare

Två gånger per år arrangeras Kompetens- och utbildningsmässan. Syftet med mässan är att skapa en kravlös mötesplats mellan arbetssökande, personer som vill ställa om, arbetsgivare och utbildningsanordnare i Falun, som förhoppningsvis leder till arbete eller utbildning för flera arbetssökande, kompetensförsörjning för arbetsgivare och nya studerande för utbildningsanordnare.

Tid och plats

  • När: torsdag 21 november 2024.
  • Tid: klockan 11.00–13.00.
  • Var: Lugnets sporthall, B- och C-hallen, Lugnetvägen 5, Falun.


Är du arbetsgivare?

Om du behöver hitta fler medarbetare eller semestervikarier är Kompetens- och utbildningsmässan rätt plats. Här kommer det att finnas ett stort antal arbetssökande.

Praktisk information

Du som arbetsgivare får ett eget bord där du tar emot arbetssökande och där du även kan lägga ut material vid behov. Du får även en egen värd som guidar dig och ser till att du får den hjälp du behöver.

Anmälan

Kom ihåg att ange vilka kompetenser/yrkesgrupper som du är i behov av.

Här anmäler du dig till Kompetens- och utbildningsmässan om du är arbetsgivare/företagare

Är du utbildningsanordnare?

Behöver ni locka fler studerande till era utbildningar så hittar ni säkert en del av dem på Kompetens- och utbildningsmässan.

Praktisk information

Du som utbildningsanordnare får ett eget bord där du tar emot arbetssökande och där du även kan lägga ut material vid behov. Du får även en egen värd som guidar dig och ser till att du får den hjälp du behöver.

Anmälan

Kom ihåg att ange vilka utbildningar ni erbjuder.

Här anmäler du dig till Kompetens- och utbildningsmässan om du är utbildningssamordnare

Är du arbetssökande och/eller intresserad av att utbilda dig eller hitta arbete?

För att delta behöver du ha förberett ett digitalt CV och vara beredd att börja arbeta. Du ska vara förberedd på att prata med arbetsgivare och/eller utbildningsanordnare och presentera dig.

Nytt för i år är att du inte behöver anmäla dig i förväg.

Vad är Kompetens- och utbildningsmässan?

Kompetens- och utbildningsmässan arrangeras av Falu kommun och Arbetsförmedlingen. Kompetensmässan anordnades första gången 7 november 2016 och ambitionen är att anordna mässan två gånger per år.

Det övergripande syftet med Kompetens- och utbildningsmässan är att skapa en kravlös mötesplats mellan arbetssökande, personer som vill ställa om, arbetsgivare och utbildningsanordnare i Falun, som förhoppningsvis leder till arbete eller utbildning för flera arbetssökande, kompetensförsörjning för arbetsgivare och nya studerande för utbildningsanordnare.

Kontakt

Har du frågor om Kompetens- och utbildningsmässan är du välkommen att kontakta någon av arrangörerna:

Caroline Haeffner, enhetschef Arbetsmarknadsenheten, 023-878 82

Amel Mujic, verksamhetsutvecklare, 023-828 79

Sidan uppdaterad 2024-04-12