Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Anmälan till Kulturskolan


Nu har vi bytt elevhanteringssystem!

 

Köåldrarna ser du längre ner på den här sidan.
Vi bjuder nya elever på en gratis prova-på-lektion, därefter gäller full terminsavgift.Våra avgifter och avgiftsregler hittar du här: Avgifter och avgiftsregler Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tips! Läs igenom infomationen under rubriken Vanligaste frågorna FAQ.

Kulturskolans policy är att en elev erbjuds plats på max två instrument och sammanlagt max tre ämnen. Det är med hänsyn till det stora antalet barn som köar till oss, men också till hur mycket tid en elev har till olika aktiviteter. Eventuellt undantag från policy sker i dialog med berörda lärare och Kulturskolans ledning.

Vi tar emot anmälan till instrumentundervisning, drama och konst från årskurs 2. I mån av plats kan eleven börja från årskurs 3. Vi tar emot anmälan till solosång från årskurs 6 med start tidigast från årskurs 7.Du kan vara elev på Kulturskolan till och med vårterminen det år du fyller 20 år.

För att anmäla en befintlig elev till fler kurser eller ett barn som redan står i kö klickar du här: https://sefalun.speedadmin.dk/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Den länken använder du också för att logga in i systemet och göra en avanmälan.

Vid en helt ny anmälan klickar du här:
https://sefalun.speedadmin.dk/registration#/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakta oss om du behöver hjälp: kulturskolan@falun.se

Kö till kulturskolan

Avgifter

Från vilken ålder/årskurs kan du anmäla ditt barn?

Ämne

Ålder

Suzukirytmik

2 år*

Suzukifiol, suzukicello

3 år*

Dans

4 år och uppåt

Hip Hop

6 år och uppåt

Kör

Förskoleklass och uppåt

Teater

Årskurs 2 och uppåt

Konst

Årskurs 2 och uppåt

Instrumentalundervisning

Årskurs 2 och uppåt

Flöjtlek

F-klass

Solosång

Årskurs 6 och uppåt

*Suzukiåldrar

Suzukirytmik gäller för barn mellan tre och fyra år. Köa kan man göra från 1 januari det året barnet fyller två. Från fem år är du för gammal för suzukirytmik. Om ett barn som står i kö till suzukirytmik hinner fylla fem år avslutas köplatsen automatiskt.

Suzukiundervisning på violin, viola och cello kan du börja när du har fyllt fyra år och upp till sex år. Köa kan man göra från 1 januari det året barnet fyller tre år.

Från sju år är du för gammal för Suzukiundervisning. Om ett barn som står i kö till övrig suzukiundervisning hinner fylla sju år avslutas köplatsen automatiskt. Från årskurs 2 kan du ställa dig i kö till traditionell stråkundervisning.

Sidan uppdaterad 2024-06-27