Dela sidan på sociala medier

Kontaktinformation

Daljunkaregården

Daljunkaregården är ett centralt beläget vård- och omsorgsboende för dig
med omfattande vård- omsorgsbehov. Verksamheten bedrivs på entreprenad av Forenede Care AB.

Lägenheterna

I huset finns 41 lägenheter fördelade på fyra grupper. Lägenheterna varierar i storlek från 32 till 40 kvadratmeter. Alla lägenheter har ett eget pentry med kokmöjligheter och kylskåp, stora fönster och ett rymligt badrum.

Varje grupp har ett gemensamt matrum och TV-rum. På entréplanet finns en samlingssal för aktiviteter och social samvaro.

Aktiviteter

På Daljunkaregården arbetar vi mycket med musik och rörelse. Vi har även ett rikt utbud av aktiviteter varje dag. Alla boende som bor på Daljunkaregården har stort inflytande i utformningen av aktiviteter.

Mat och måltider

Måltiderna är för många en av dagens bästa stunder med dofter, smaker och gemenskap. På Daljunkaregården har vi egen kock som lagar maten till oss.

Vård och omsorg

Vi har engagerad personal som arbetar utifrån den enskildes behov och intressen. Verksamheten är bemannad med undersköterskor dygnet runt för att kunna tillgodose de omvårdnadsbehov som finns. Hälso- och sjukvårdsinsatser tillgodoses med sjuksköterskor som finns tillgängliga dygnet runt samt av arbetsterapeuter och fysioterapeuter efter behov. Läkarinsatser tillgodoses via vårdcentral i samarbete med regionen.

Information om Daljunkaregården Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

  • Avdelning Blåklockan: 023-873 88
  • Avdelning Tuvan: 023-879 81
  • Avdelning Vitsippan: 023-873 83
  • Avdelning Solrosen: 023-873 81

Adress: Daljunkaregatan 19, 791 37 Falun.

Läs mer här om ditt behov av stöd eller hjälp har förändrats.

Sidan uppdaterad 2024-04-24